\

De resorts van Punta Prima

De resort van Punta Prima zijn Ocean Front Resort La Entrada, Panoramapark, La Recoleta en El Rincon. Ze liggen op slechts 200 (La Entrada) tot maximaal 700 meter (EL Rincon) van de prachtige stranden van de Costa Blanca. De resorts liggen op ongeveer 5 km afstand te zuiden van Torrevieja.

Torrevieja ligt aan de Costa Blanca Zuid en ongeveer 45 km ten zuiden van Alicante. Alle resorts kenmerken zich door de prachtig aangelegde subtropische tuinen vol met flora die bij het klimaat en omgeving van de Costa Blanca passen. De tuinen worden goed onderhouden en zien er keurig en verzorgd uit.
De resorts
De resorts
De resorts

In totaal beschikken de parken over 7 gemeenschappelijke kindvriendelijke zwembaden. De druppelvormige zwembaden bieden ruimschoots plaats aan de vakantiegangers van het resort. Omdat het complex hoger gelegen  is dan de kust heeft u vanuit de zwembaden een fantastisch uitzicht op de zee. Vanaf november is een van de drie zwembaden verwarmd op La Entrada verwarmd. Rondom de zwembaden zijn mooie grasvelden aangelegd waar u heerlijk kunt genieten van de zon. In de parken hangt een hele relaxte sfeer waar u lekker tot rust kunt komen.


Op loopafstand is het hele jaar door van alles te beleven zoals gezellige terrasjes, winkels en supermarkten, restaurants, barretjes, pinautomaat en bakker.

In Punta Prima zelf vindt u alles wat u nodig heeft. U bereikt wandelend binnen 5 minuten supermarkten, de apotheek, pinautomaat, restaurants en terrasjes. Op het complex is een golfbaan aangelegd.

Vlakbij, aan zee, ligt restaurant Nautilus, u heeft er uiteraard zeezicht en er heerst altijd een heerlijk verkoelend briesje. Het restaurant heeft een zeer gevarieerde keuken, zowel Spaans als Noord Europees. Op het pleintje ervoor en de kleine boulevard is volop leven met wandelaars. Om in het dichtbij gelegen Torrevieja te komen kunt u ook gebruik maken van de bus, de bushalte ligt op slechts 50m.

Contact
Neem contact met ons op via het contactformulier of middels:

Telefoon: 0229-755283
Email: info@PuntaPrimaVakantie.nl
Social Media

Facebook_button

Weersverwachting
Torrevieja
Meer weer in Torrevieja